top of page

Wat er zo leuk is aan netwerken... bij Friday

YES! We mogen EINDELIJK weer netwerken! Na een netwerkevent zit ik altijd vol energie. Ik hou van de fijne nieuwe ontmoetingen en gesprekken met, tot voor kort, onbekende mensen.


Nog voor ik een zaak had ging ik al netwerken. Ik hoopte om op die manier inspiratie te vinden want ik wist dat ik ondernemer wou worden maar ik wist alleen niet in wat...


Het enige probleem dat ik heb op zo'n event of avond: ik kan moeilijk gesprekken afronden. Gelukkig maar want dat wil zeggen dat er interessante, inspirerende of grappige mensen mijn pad kruisen. Daardoor had ik het einde van de avond had vaak maar één of twee mensen ontmoet. Ik vergat dan nog meestal de contactgegevens op te vragen en met namen ben ik helemaal een dikke "0".


Dus dacht ik "wat als je op één avond met alle aanwezigen spreekt om nadien na te praten of dieper in te gaan op een interessante eerste ontmoeting". Et voila: dat is business speed dating samengevat! Ik voorzie bovendien een deelnemerslijst zodat je niet alle namen hoeft te memoriseren en een geheugensteuntje voor de avond hebt.


Heb jij ook zin en nood om professionals te ontmoeten in een aangename, huiselijke setting? Of ben je wel eens benieuwd of de Friday community iets voor jou is?


Neem dan deel aan onze business speeddate netwerkevents op 29 maart, 22 april en 13 mei.

Meer info en inschrijving of kom gewoon een dagje coworken en ik, Nick of Sarah vertellen je alles over de netwerkevents. Onze communityleden maken bovendien maak je kans op een te gekke prijs die we op 13 mei ook zullen uitreiken. Check voor meer info.


Tot snel bij Friday,

Nathalie49 views0 comments

Comments


bottom of page