top of page

4 Dingen Die Je Altijd Al Wilde Weten Maar Nooit Durfde Te Vragen Over Friday

Updated: Nov 14, 2021

1. Dat is toch alleen voor freelancers enzo?


Of je nu netjes om vijf uittikt van je bureaujob, of tot in de late uurtjes doorwerkt aan je eigen empire: Friday is er voor iedereen. Word je thuis gestoord? Zoek je een plek waar je de lader van je laptop inplugt, en de stekker van zeurende kinderen eruit kan trekken? A place to thrive from 9 to 5? Friday = your office around the corner..


2. Is werken bij Friday flexibel?.


Als Friday een sport was, dan was het yoga. Een vaste dag in de week die naadloos bij je huidige routine aansluit? Of liever à l’improviste een dag co-worken met je beurtenkaart? Jij kiest. Rol je mentale matje uit op één van de drie locaties wanneer én hoe vaak jij dat wilt, en voel hoe de Flexdeskpose je productiviteit stimuleert. We sluiten een occasionele Downward Facing Dog niet uit. Zeker als je haar een snoepje aanbiedt ;-)


3. Oh nee, ik ben X of Y vergeten!


Friday was Friday niet als het niet op alles voorzien was. Netwerkproblemen? Kink in de kabel? Computer says no? Of het nu gaat over een specifieke aansluiting die je mist of de beste lunchtip om indruk te maken op je meetinggezelschap: geef ons een seintje en we denken met je mee.


4. Hoe is de koffie?


Aha! We dachten dat je het nooit zou vragen. Die schudt je wakker, geeft je een warm gevoel en is een tikje verslavend. Een beetje zoals jouw telewerkdag dus. Wanneer kom je eens op de koffie?


47 views0 comments

Comments


bottom of page