top of page

Dit waren de leukste coworkingmomenten in maart

Voor wie het nog niet wist: de derde maand van 2022 is ten einde. Dus beste freelancer: je boekhouder verwacht een update. Wij (dat zijn de Friday hosts Nathalie, Nick en Sarah) kijken graag terug op een busy maand bij Friday! Dit waren onze favo momenten van de afgelopen maand.


Friday networkdrink: Business Speeddate

Wat als je met iedereen op een event even kon babbelen en nadien dieper ingaan op een interessante eerste ontmoeting? Et voila: dat is de samenvatting van business speeddating. Na een geslaagde eerste editie op 3 maart herhalen we deze formule op 22 april op een toplocatie: de rooftop van Friday Ankerrui, nabij 't Eilandje. Heb jij ook zin en nood om professionals te ontmoeten in een aangename setting? Of ben je wel eens benieuwd of de Friday community iets voor jou is? Kom dan op 22 april coworken in de Ankerrui en neem vanaf 17u deel aan de speeddate.Welkom Sam!

Deze schattige snuit is voortaan te vinden in de locatie Lange Leemstraat aan de zijde van coworker Victoria.


Enkele dagen per week zijn Sam en Oona beide in de coworking. Wie dus fan is van spelende honden tijdens zijn pauze kan zeker bij ons terecht. Willen of niet...


Dakterras geopend in de Ankerrui

Je kan het je bijna niet voorstellen na zo'n druilerige dag als vandaag maar het was PRACHTIG weer de afgelopen maand. Iets vroeger dan verwacht hebben we daarom het terras van de Ankerrui geopend voor iedereen die nood heeft aan pauze in de zon, gezellige lunchkes met een topuitzicht over Antwerpen of een perfecte plek om even na je dag vergaderen na te praten. En Louis: die zag dat het goed was!


Shuffling the furniture in Zwijndrecht voor de perfecte coworkingsetting - Fotoshoots en events in Ankerrui en Lange Leemstraat


Onze locatie in de Zwijndrecht kreeg een grondige update. Onze coworkers krijgen een gezellige nieuwe plaats met aparte zithoekjes om te werken. Voortaan is er nog meer ruimte voorzien workshops en meetings tot 30 personen!


Wist je dat er al heel wat business - en productshoots werden georganiseerd bij Friday Cowork? Zo gebruikte coworker Babs deze maand onze locaties om haar eigen B.LAB producten (webshop weldra online) te fotograferen.


Er mogen eindelijk weer events plaatsvinden dus ook bij Friday! In maart mochten we onder meer VOKA, EBBC Antwerp en BNI De Schelde verwelkomen bij Friday. Ook interesse in 1 van onze locaties voor je volgende fotoshoot of event? Let's talk!


91 views0 comments

Comentarios


bottom of page